harry-van-dijk

Harry van Dijk (1971)

Naast mijn liefde voor muziek heb ik recentelijk mijn andere passie herontdekt.
Oude schoolschriften staan boordevol schetsjes, tekeningen en andere krabbels. Lange tijd heb ik daar weinig mee gedaan door een druk gezinsleven en een evenzo drukke baan, voornamelijk in de grafische industrie.
Toen ik echter in 2010 met ernstige rugklachten te maken kreeg, waren we genoodzaakt onze doorgaans actieve vakantie in te ruilen voor een wat rustigere, maar creatieve. Op tv zagen we bij “Ik vertrek” een echtpaar met een chambre d’hote in Virlet (Frankrijk). De eigenaresse gaf er ‘s morgens schilderles. Zo is het voor mij weer begonnen. Ik ben wat cursussen en workshops gaan volgen, onder andere in beeldhouwen en actionpainting. Sindsdien ben ik op zoek naar combinaties van technieken. Teneinde mijn reis voort te zetten door het landschap der creativiteit. Vooralsnog heb ik geen eigen stijl ontwikkeld, daarom probeer ik “van alles wat”.
Eerlijkheidshalve hoop ik dat deze zoektocht nog lang mag duren…