margreet vt hof

Margreet van ‘t Hof (1949)Portret-Margreet

Ik ben geboren te Rotterdam en uiteindelijk na veel omzwervingen 25 jaar geleden terechtgekomen in Kamerik.
In de jaren dat ik druk was met mijn werk heb ik altijd in de zomer-vakanties heel veel getekend en geschilderd. Ik heb gekozen voor aquarel en tekenen omdat je dat makkelijk meeneemt en ik graag in de natuur wil schilderen en tekenen.
Op 1 juli 2013 ben ik gestart als ‘afscheidsfotografe’. Het was na 40 jaar basisonderwijs wel een grote omslag naar een geheel andere sector. Ik ben toevallig in deze branche terechtgekomen doordat ik in 2011 gevraagd werd om het afscheid te fotograferen van een jonge man die plotseling overleed. Ik vond dit zo’n mooie ervaring dat ik besloot hiermee verder te gaan.
Nu het oppassen minder gaat worden en ik het vrijwilligerswerk in het Inloophuis af ga bouwen wil ik mij meer gaan toeleggen op schilderen en fotograferen.