Werkbespreking 6 november

Tijdens een werkbespreking bespreken de leden onderling hun “work in progress”, laten zien waar ze mee worstelen en/of vragen tips aan collega-kunstenaars. Mieke Mars, die deze avond het gesprek leidde, stuurde bij thuiskomst de volgende email:

Ik ben net thuis van een wonderschone avond samen met 10 leden van de vereniging die elkaar hun werk presenteerde zoals Ido met Lex, Willem Jacobs, Jan Vermaat, Lotte, Fons, Bep, Elly en Koos en ikzelf. Een feest!

Willem liet zijn kunst zien en sprak vol passie zijn gedicht erbij op  en wij werden stil… Ido stond op en vroeg of hij er iets over mocht zeggen… ik trilde van ontroering. Elly liet haar beeld uit franse kalksteen zien en vertelde er bij dat zij een artikel had gelezen over 2 zonnen die in elkaars banen botsten en het bewijs dat God bestond en dit had zij erin uitgebeeld. Lotte vertelde over haar keramische vorm en het thema horizon; ook hieer werd met zorg op gereageerd . Verhalen over kwetsing, de invloed op je leven en doorgaan werden gedeeld. En veel meer. Wij zijn in wording en delen het proces.

In grote harmonie en verbondenheid is de avond om 22:30 besloten.