Jan Vermaat

2 reacties

 1. TWM van Berkel schreef:

  LS, ik ben op zoek naar de naam van een beeld in het vroegere Hofpoort Ziekenhuis Woerden. Zie link: https://vanberkelbeelden.wordpress.com/beeldhouwers/s-z/jan-vermaat/lezende-wachtende-vrouw-woerden/ In een brochure over een expositie van de Zuwe Hofpoort Collectie november 2017-januari 2018 is gesproken over een beeld, genaamd “De patiënt”. Er stond helaas geen foto bij. De naam “lezende wachtende vrouw” is de werktitel die ik aan dit beeld heb gegeven, bij gebrek aan verdere informatie. Email en tel.nr van Jan Vermaat op website janvermaat.nl werken niet. Weet u de naam van dit beeld”?

  • Theo Aarsen schreef:

   Dag Theo,
   Het mooie beeld staat op het terras bij het restaurant van het ziekenhuis en de naam is: De patiënt. Ligt ook wel voor de hand.
   Met vriendelijke groet,
   Frans Lander

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *