Inschrijven en deelnemen

In het Atelier (Edisonweg 9b in Woerden) worden gedurende het tweede halfjaar van 2021 de volgende activiteiten georganiseerd, uiteraard onder voorbehoud van de dan geldende corona-maatregelen. U wordt tijdig geïnformeerd.
Raadpleeg eventueel de coördinator van de onderstaande activiteiten 

Leden kunnen vrij van huur in het atelier werken, Ook niet-leden kunnen tegen een vergoeding van 15 euro per dagdeel deelnemen. Individuele toegang wordt besproken met de beheerder van het atelier (pietersem48@gmail.com). Men moet met minimaal met twee personen aanwezig zijn.  

Daarnaast worden er in het Atelier algemene activiteiten georganiseerd, uiteraard onder voorbehoud van de dan geldende corona-maatregelen. U wordt tijdig geïnformeerd:

  • Ontmoetingsavond
  • Werkbesprekingen 
  • Algemene Ledenvergadering
  • Kunstcafé (met kunstlezing)

De vereniging is gehuisvest aan de Edisonweg 9b in Woerden.
Zij beschikt over een eigen atelierruimte van 125 m2 met voldoende mogelijkheden voor alle leden om zelfstandig of in groepsverband te werken. Er zijn schildersezels, schootborden, bokken om met klei te werken, verrijdbare tafels, een ruime oven om te bakken, achtergronden voor ondersteuning bij fotografie, literatuur, multimedia, stoelen, een etspers, schoonmaakmiddelen enz. Alle leden kunnen hiervan, behoudens electriciteitskosten van de oven, zonder vergoeding gebruik maken. Sleutelbeheer is centraal geregeld en gebruik van de ruimte moet worden doorgegeven aan de beheerder. Bij het atelier zijn twee parkeerplaatsen, maar in de onmiddellijke omgeving is meestal ruimte genoeg. 
Voor het gebruik van koffie en thee betalen de leden een  bedrag van 1 euro per dagdeel bij het werken in het atelier.