Nu te zien

Gerdien Meynen exposeert van 2 december t/m 13 januari in de foyer van Annex cinema te Woerden.

 

Van 11 november 2019 t/m 5 januari 2020 exposeren Vera Pieterse en Bep Cherillo een deel van hun schilderijen in de foyer(gang) van Cultureel Centrum Parkvilla in Alphen aan den Rijn, Cornelis Geellaan 2.

Te zien zijn schilderijen op doek met een abstracte stijl met al dan niet daarin verborgen een realistische toets.
Naast acrylverf zijn er soms materialen als zand, cement, stoffen, hout, touw e.d. in de schilderijen verwerkt

 

 

 

 

 

 

 

 

De expositie is te bezichtigen tijdens de openingstijden voor de reguliere activiteiten in de Parkvilla op: maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.00 uur en van 19.00 – 22.30 en op zaterdag en zondag tijdens voorstellingen van 19.00 – 22.30 uur.

Op 21 en 28 november zijn de exposanten van 11.00 uur tot 15.00 uur aanwezig om bezoekers te ontvangen en desgewenst het werk toe te lichten.

Het Rembrandtjaar (2019) gaat niet ongemerkt aan het St. Antonius Woerden voorbij. Van 21 september t/m 9 november organiseert de Kunstkring Woerden hier, ter gelegenheid van haar 50-jarig bestaan, een bijzondere, op Rembrandt geïnspireerde expositie. De expositie is het vervolg op de eerdere tentoonstelling in het Stadsmuseum van Woerden van mei jl. Dit keer is de expositie nog uitgebreider, omdat alle kunstwerken te zien zijn die de leden van de Kunstkring rondom dit thema hebben gemaakt.
De expositie toont een grote diversiteit aan werk en technieken. Schilderen op canvas, fotografie, digitale technieken, textiele werkvormen, maar ook ingetogen keramisch werk naast uitbundige techniek met degelijk laswerk. Op een prominente plek is ’Paulo in Hoodie’ te zien van Iman Vroman, die hiermee deze zomer in het Rijksmuseum hing. Fiene Deege, 12 jaar en leerling van het Kalsbeekcollege en Robijn Stel, 9 jaar van het CBS de Fontein in Harmelen zijn hier als gastexposant met hun eveneens door het Rijksmuseum uitgekozen werk.
De expositie van de Kunstkring Woerden werd feestelijk geopend door Frans Lander op zaterdag 21 september om 16.00 uur in de Atriumhal van locatie Woerden. 

Een video-impressie van deze film is aangeboden door Wijnand Brak Videoproductie. Klik hier